Afdrukken
PDF

Welkom bij Van de Sande Onderhoud en Reparatie

Wij zijn 1998 gestart met ons bedrijf en hebben sindsdien al vele projecten gerealiseerd. U kunt bij ons terecht voor vrijwel elk timmer- klus- of onderhouds karwei. Variërend van het plaatsen van een dakraam tot het maken van een aanbouw.

We zijn niet alleen actief bij particulieren maar ook bij bedrijven staan wij ons mannetje.

Wilt u graag weten of wij uw kluswens kunnen vervullen, bel dan gerust. Wij komen graag vrijblijvend bij u kijken en zo nodig advies geven. Onze contactgegevens vindt u onder het kopje contact.

Wij beschikken zelf over kennis en deskundige ervaring om vakkundig met uw klus aan de slag te gaan. Bovendien beschikken wij over een netwerk van direct beschikbare professionals die wij daar in kunnen zetten waar een specialisme noodzakelijk is. Wij realiseren al uw bouw gerelateerde wensen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte.

Goed, snel en betaalbaar!

Waarom Van de Sande?

Bijvoorbeeld voor het plaatsen van nieuwe dakkapellen en renovatie van bestaande dakkapellen. Een dakkapel plaatsen kan middels een dakopbouw of prefab dakkapel. Een dakopbouw kan net als een prefab dakkapel binnen 1 dag worden geplaatst. Sommigen duiden een dakopbouw aan als nokverhoging. Ook worden zij wel eens traditionele dakkapellen genoemd. Daarnaast is Van de Sande Ondehoud en Reparatie hèt adres voor alles omtrent verbouwing aan uw toilet en badkamer. Verbouwingen en aanbouwen aan uw huis. Van metselwerk, tot electra en loodgieters werk. Alles is bij ons in eigen beheer. 

Wij zijn flexibel. Na het vaststellen van uw wensen en ideeën brengen wij de mogelijkheden in kaart. Maar dat wil niet zeggen dat er niet nog tijdens de bouw plannen veranderd kunnen worden. Bij ons geen ellen lange agenda en een afspraak over 14 dagen. Directe persoonlijke benadering en kort en snel overleg zodat het eindresultaat optimaal is. Want daar gaat het om: geen mooie verhalen maar resultaten. Goede resultaten, want u kunt rekenen op jarenlange ervaring en vakbekwaamheid.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via telefoon, e-mail of ons online contactformulier contact opnemen.

jaco2

 J. van de Sande
Onderhoudsbedrijf en Reparatie 

 

Klantrecensie

quote-icon


Ik ben hartstikke blij met de klus die Jaco voor me heeft uitgevoerd. Perfect werk. Eindelijk een  professioneel bedrijf wat 110% met de klant meedenkt en dit alles voor een goede prijs!

 - mevrouw Hendrikx uit Eindhoven

quote-icon

Vragen?

Heeft u vragen over werkzaamheden, mogelijkheden, prijzen of andere zaken? Roepen teksten op deze website vragen bij u op? Wij doen onze uiterste best om snel antwoord te geven op al uw vragen

Ons telefoonnummer is

phone

040 - 26 22 106
06 - 22 21 02 58

Who's Online

We hebben 1 gast online